Auto decoratie

Auto decoratie

Leer in 2 dagen professioneel carwrappen

Druma is vanaf april 2018 opleidingspartner van The Autosport Company en verzorgt cursussen autodecoratie voor professionals. Als gespecialiseerd partner is Druma sinds jaar en dag opleider en leverancier (van o.a. 3M) om deze techniek succesvol toe te kunnen passen. Niet alleen in de autosport is decoratie natuurlijk al lang gemeengoed. Ook zakelijke toepassingen en particulier gebruik groeien enorm de laatste jaren. Niet in de laatste plaats door het aantal innovatieve foliematerialen en verwerkingsmogelijkheden die jaarlijks op de markt komen.

Waalwijk
TAC academy
De harten van autoliefhebbers gaan sneller kloppen als ze bij The Autosport Company binnenlopen. Uniek inzijn soort kunt u daar terecht voor werkelijk alles wat met auto's en m.n. autosport te maken heeft. Wij zijn er dan ook trots op om opleidingspartner te zijn voor de autodecoratie workshops. Al onze workshops worden daarom vanaf april 2018 verzorgd bij The Autosport Company in Waalwijk.

Praktisch
De cursus professioneel carwrappen duurt 2 dagen van 9.00u tot ca. 16.00u en vergt een investering van in totaal € 450,00 (excl. BTW).


Uw bestelling

Uw winkelwagen is leeg