Forever Laser Dark

Forever Laser Dark

Het Forever Laser Dark DuoPaper System geeft verbazingwekkende briljante kleuren en consistente resultaten.

  • Forever A-Foil voor de meest diverse toepassingen
  • Forever B-Paper in combinatie met A-Foil voor de meest diverse toepassingen
  • wordt gebruikt in combinatie met OKI White Toner printers
  • voor het optimale resultaat is de Forever Transfer RIP noodzakelijk 

Uw bestelling

Uw winkelwagen is leeg

Producten binnen deze categorie

Algemene informatie

U print gewoon op de transparante DrumaFlex Laser Dark A-folie, perst het samen met DrumaFlex Laser Dark B-Papier LowTemp waarna u beiden vellen van elkaar trekt direct na het persen. Nu heeft u een witte dekking op het beeld door de DrumaFlex B-Paper LowTemp, die verhoging van de dekking van de overdracht op donkere kleding geeft en ook bijdraagt ​aan de wasbestendigheid. Beide bovengenoemde stappen worden uitgevoerd bij dezelfde temperatuur. De applicatie toleranties zijn extreem hoog waardoor de de kans op fouten sterk wordt gereduceerd. Voor de gebruiker geeft dit extra flexibiliteit.

DrumaFlex Laser Dark A-foil
Dit is de overdracht media waarop u de afbeelding afdrukt. Deze folie houdt de toner zeer goed en laat geen residuen achter in de printer of een ongewenste achtergrond op de kleding. De transparante folie maakt een nauwkeurige plaatsing op uw kledingstuk mogelijk. Tevens bestaat de mogelijkheid om als extra DrumaFlex HSF (ot Stamping Folie of Flock) op uw afdruk aan te brengen.

DrumaFlex B-Paper LowTemp
De DrumaFlex Laser Dark B-Paper LowTemp werd speciaal ontwikkeld voor de DrumaFlex Laser Dark A-Foil. Het is volledig  op elkaar afgestemd om u een optimale verwerking te waarborgen. De speciale coating van van de DrumaFlex Laser Dark B-Paper ontwikkelt zijn kleefkracht vanaf 100 graden Celsius waardoor uit een grote verscheidenheid aan materialen of oppervlakken gekozen kan worden. De lijm-laag brengt de extra dekking die nodig is voor levendige kleuren na het transfereren op donkere kleding. De witte opake deklaag op het vel plakt alleen daar waar de toner op de A-folie is aangebracht en werkt zo goed dat zelfs de fijnste gedetailleerde afbeeldingen kunnen worden verwerkt.